Fondul pentru scurtmetraje – Ediția HollyShorts
Fondul pentru scurtmetraje – Ediția HollyShorts

Fondul pentru scurtmetraje – Ediția HollyShorts

Fondul pentru scurtmetraje - Ediția HollyShorts

Fondul pentru scurtmetraje permite talentelor emergente din întreaga lume să-și testeze ideile înainte de a se lansa într-un lungmetraj.

Date tehnice despre finanțare

Suma oferită

Granturi de până la 7.000 de lire sterline / 10.000 de dolari sunt disponibile pentru costurile de producție pentru toate genurile scenariate și conținutul de scurtmetraj documentare.

Termen limită de depunere

Perioada actuală de depunere – taxele obișnuite sunt de 30 GBP până pe 31 martie / taxele de întârziere sunt de 40 GBP până pe 30 aprilie.

Finanțator

First Flights

Activități eligibile

Fondul de scurtmetraje First Flights este destinat scurtmetrajelor de acțiune live și documentare de orice gen. Premiile vor fi acordate proiectelor care intenționează să fie în producție la cel mult șase luni de la închiderea termenului limită. Premiile oferite sunt granturi nerambursabile. Toate aplicațiile și scenariile sunt revizuite și clasificate pe un sistem bazat pe puncte, în șapte categorii care acoperă originalitatea, creativitatea, intriga, ritmul și structura, personajele, divertismentul și eficiența mesajului. Lista lungă este creată și revizuită de o echipă de judecători independenți din industria filmului, din care sunt intervievați toți candidații. Evaluările judecătorilor independenți și interviurile sunt apoi folosite pentru a face selecția finală.