Ne ajutați să dăruim 40 plase cu alimente de Paști?
Ne ajutați să dăruim 40 plase cu alimente de Paști?

Ne ajutați să dăruim 40 plase cu alimente de Paști?

În acest an 2023, cu ajutorul Domnului, de Paște mă gândeam să facem vreo 40 plase cu alimente la 100 lei/plasă (de Crăciun am reușit la aprox 75 lei/plasă) pentru persoane cu dizabilități și persoane în vârstă cu venituri reduse. Tare m-aș bucura să le putem aduce un strop de bucurie pe fețele lor, după atâtea neajunsuri, cheltuieli la consumuri și creșteri de prețuri care nu se mai opresc și veniturile scad, mai precis puterea de cumpărare tot scade ???? .

Am încercat și chiar am reușit ca de Paște și de Crăciun să facem plase cu alimente și dulciuri pentru oameni nevoiași.  Am dăruit la persoane în vârstă și persoane cu dizabilități, în unele familii unde erau mulți copii, ect.  mai precis cazuri sociale. La toți ne este greu, dar la majoritatea și mai greu ???? și se bucură de o plasă de alimente. Am întâlnit cazuri în care plângea de bucurie și erau surprinși că cineva sa gândit și la ei, poate că asta era tot ce puteau pune pe masă de Paști.

Dacă ne gândim mai bine, cu o conservă de carne și un pumn de orez, iasă câteva sarmale, așa-i? un cozonac și trece sărbătoarea, și la omul sărac. 

De Crăciun am reușit  să facem 40 de plase cu alimente,  100 de pungi cu dulciuri pentru copii din trei centre sociale  și cu restul de bani am cumpărat ciorapi la un centru social pentru persoane cu dizabilități și ceva fructe, toate aceste au costat peste 6.000 RON,  aici nu mai pomenit despre motorina consumată.

Vă invit să vă implicați în această lucrare și să facem bucurii împreună la cei nevoiași. Puteți dona până în data de 11 Aprilie, în 12  miercuri să mergem la cumpărături și să le putem face plasele și să le distribuim cât mai repede posibil.

Vă las mai jos conturile unde puteți face donațiile, vă rog specificați ”Pt Pasti”. Domnul să vă binecuvinteze

Cont Banca Transilvania

În RON: RO78 BTRL RONC RT03 8839 4401

În EURO: RO28 BTRL EURC RT03 8839 4401

SWIFT: BTRL RO22    BIC: BTRL    (xxx)

Ambele conturi sunt deschise la

Banca Transilvania – Sucursala Turda

PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *